Murerarbejde

En murer med erfaring klarer arbejdet bedst

Murermester Morten Thorkildsen stiftede i 2003 murerfirmaet MKT BYG og har siden udført arbejde som murer i højeste kvalitet. Med stor erfaring allerede inden han startede firmaet, har han evnerne til at klare selv de meget komplicerede opgaver hurtigt og effektivt. Det betyder, at han klarer arbejdet på kortest mulige tid, og det afspejler sig i en fordelagtig pris i sidste ende.

Tilfredshed hos begge parter

Morten sætter en ære i vellykkede projekter, der skaber tilfredshed hos hans kunder og igennem en god kommunikation sikrer han, at alle forventninger er afstemt og indfriet. Du kan betragte Morten Thorkildsen, som en stærk samarbejdspartner der er med til at gøre dine udgifter til renovering eller nybyggeri til en god investering.

En murer du kan regne med

Morten Thorkildsen bygger sin succes på tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for ham, at alle dele af hans arbejde er mere end blot i orden.

Med utallige vellykkede projekter bag sig, blandt andet i Frederikssund og Roskilde, er han den oplagte at kontakte, hvis du ønsker kvalitets murerarbejde til fordelagtige priser. Han kan kontaktes på mail, pr. telefon, igennem hans hjemmeside, eller ved et personligt besøg på hans adresse.

Trappe lavet af MKT Byg