Facaderenovering

Nye facader kan gøre underværker

Nye facader kan give store resultater for overskuelige beløb. Facaden er det første dine kunder eller gæster ser, når de kommer til din adresse, og dermed er det også en stor del af helhedsindtrykket af din bygning.
Morten Thorkildsen har stor erfaring på området og kan derfor klare selv meget komplicerede opgaver hurtigt og effektivt. Dette afspejler sig i en fordelagtig pris i sidste ende.

Erfaringen spiller ind

Erfaringen er en vigtig brik i at få arbejdet til at lykkes på bedste måde, og en faktor der gør, at du i langt højere grad kan inkorporere dine individuelle ønsker i projektet. Igennem en god kommunikation sikrer Morten Thorkildsen, at du kender alle dine muligheder, og at dine særlige behov og ønsker bliver det bærende i løsningen af opgaven.

Kontakt MKT BYG

Ønsker du nye facader er MKT BYG den oplagte samarbejdspartner at kontakte.

Med stor erfaring og viljen til at gøre det ekstra der skal til for at skabe et unikt resultat, er MKT BYG førende indenfor sit felt.

Med utallige vellykkede projekter bag sig, i blandt andet Frederikssund og Roskilde, varetager han opgaver på hele Sjælland og øerne til kundernes tilfredshed.

Kontakt MKT BYG for et uforpligtende tilbud og hør mere om dine muligheder.