Renovering af badeværelse

En renovering af dit badeværelse giver glæde i hverdagen

Badeværelset er et rum, vi lægger større og større vægt på, og når du vælger at samarbejde med MKT BYG, får du muligheden for et unikt og personligt resultat.

Med speciale indenfor fliser er Morten Thorkildsen førende indenfor sit felt, og igennem en god kommunikation sikrer han, at alle dine individuelle ønsker og behov bliver inkorporeret i arbejdet.

Mange års erfaring

Hans store erfaring og ekspertise gør, at selv meget komplicerede opgaver klares hurtigt og effektivt. At arbejdet klares på kortest mulige arbejdstid, afspejler sig i en fordelagtig pris i sidste ende.

MKT BYG er oplagte at kontakte, hvis du ønsker høj kvalitet til lave priser.

Renovering af badeværelser kan være omfattende.

Vi er medlem af Dansk Byggeri så vi er din garanti for at renoveringen af dit badeværelse overholder givne lovkrav

Kontakt MKT BYG hvis du skal have renoveret dit badeværelse

MKT BYG er de rette at kontakte i denne forbindelse. Med utallige vellykkede og unikke projekter bag sig, blandt andet i Frederikssund og Roskilde, varetager han opgaver på hele Sjælland og øerne til kundernes tilfredshed.

Du kan kontakte MKT BYG pr. mail, på telefon eller ved at besøge dem personligt for en snak om priser og muligheder. God service er en naturlig del af deres arbejdsgang, og det er derfor en god oplevelse at samarbejde med Morten Thorkildsen og MKT BYG.