Forsikringsskader

En forsikringsskade bør udbedres hurtigst muligt.

Venter du for længe, kan dette betyde, at skaden breder sig og dermed bliver langt dyrere at udbedre senere. Risikoen for skimmel og svamp betyder, at det er vigtigt at reagere hurtigt, for skimmel og svamp kan true hele dit hus sundhed og dermed også den samlede værdi af din bygning eller bolig. Når du vælger at samarbejde med MKT BYG, får du professionel og erfaringsstærke løsninger, der sikrer dig at skaden bliver fuldstændig udbedret med det samme.

Et godt samarbejde.

Når du samarbejder med MKT BYG, får du kvalitetsarbejde til fordelagtige priser og en tryghed om, at der ikke viser sig fejl eller mangler efter endt arbejde. Med stor erfaring og viljen til at udføre arbejde der er mere end blot i orden, er Morten Thorkildsen den rette at kontakte i denne forbindelse.

Få udbedret din skade hurtigt og effektivt

MKT BYG er de rette at kontakte i denne forbindelse. Med utallige lignende opgaver bag sig i Frederikssund og Roskilde, varetager Morten Thorkildesen opgaver på hele Sjælland til kundernes tilfredshed.

Igennem en god kommunikation og en høj service er du sikret, at det er en god oplevelse at samarbejde med MKT BYG. Et firma der er med til at sikre værdien af dine investeringer, både nu og på sigt.

Vi hjælper dig igennem hele processen

Har du fået en forsikringsskade, hjælper vi dig med hele processen. Vi har samarbejde med andre håndværkere, hvilket gør vi kan udbedre din skade som totalleverandør.